Овен Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило

...
 Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило
Коментари Харесай

Хороскоп за 26.09.2017

 Овен
Мислите си, какъв брой прелестно би било, в случай че ненадейно е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко разновидността. Може да организирате неголямо спиране в работата, и в случай че някой от обкръжаващите Ви е надъхан да се повесели с Вас, то това е отлична концепция! Нима не сте заслужили малко спомагателна отмора? Но пък душевното здраве е не по-малко значимо от физическото, и към него би трябвало да се отнасяте грижливо. Така че освен би трябвало да си организирате отмора, а и да намерите подобаващите хора, с които ще Ви бъде прелестно.

 

Телец

Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост помежди ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.

 

Близнаци

Днес вие ставате част от съвпадението на волята и желанията на страните, което ще просвети всички участници. Ако сте в положение да дадете своя принос в диалога, неотложно надигнете глас, без значение какъв брой сдържани сте били напоследък. Опитайте се да излезете от своята удобна зона, и по новому да уредите своето другарство с хората. Списъкът на персонажите във Вашата история на живота към момента дефинитивно не е избран. Затова не правете прибързани заключения за това, кого ще задържите и кого – не. В елементи изучете новите връзки.

 

Рак

Днес ще имате време за всичко, с изключение на за фамилията и за персоналния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, само че от друга, през този ден ще свършите толкоз доста, че по-късно ще имате опция да отделяте на афектираните доста повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.

 

Лъв

Днес се постарайте деликатно и точно да разпределите своето свободно време, желателно, с акуратност до минута, или дори до секунда, другояче няма да минете без проблеми в персоналния живот. Наистина, те може да се окажат не по този начин страшни, както допускате, само че, по този начин или другояче, приятното в тях ще бъде малко.

 

Дева

Очакват Ви финансови загуби и на доста представители на знака през днешния ден ще се наложи да се „ бръкнат ” с много огромни суми. Но пък за сметка на това, в други връзки денят е доста подобаващ. Всъщност, през днешния ден Девите ще имат опция да осъществят проекти от персонален темперамент, да зарадват околните си и прелестно и радостно да прекарат времето си с другари. Много плодотворна ще бъде първата половина на деня и затова ще би трябвало нея да посветите на отговорности и действия, изискващи повече внимание. Чак вечерта ще може да се радвате на спокойна и непланирана авансово отмора, когато даже гледането на телевизия ще Ви достави голямо наслаждение.

 

Везни

Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.

 

Скорпион

Не е най-подходящото време за дейна активност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и наставления, и да си позволите повече независимост. Добре е да извършите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече толерантност и бъдете снизходителни към своите и непознати недостатъци. Не се стремете към цялостна искреност – точно потайността може да Ви помогне да запазите хармонита в нарушените контакти. Едновременно с това ще се ускорява интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни феномени.

 

Стрелец

Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай - да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.

 

Козирог

Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

 

Водолей

Много сполучлив ден: през днешния ден просто ще Ви върви. Може, да вземем за пример, да се захванете с безнадежеден план и да го доведете до ослепителен край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който доста от дълго време мощно сте желали да видите. Точно по тази причина би трябвало да заемете дейна витална позиция. Ако стоите без работа - просто прелестно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, освен ще прекарате прелестно, само че и ще имате прелестен резултат. Изборът е Ваш.

 

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР